2018 Година - ЯН Земно Куче

Оренда

Оренда

Китайският символ на кучето е - разузнаване и защитата, а 2018 е крехка година и можем да видим много напрежение и конфликти по цял свят.

Положителни сектори през 2018 г .:

- Югоизток

- Северозапад

- Юг

- Югозапад

- Център

И както всяка друга година и тази има отрицателни звезди за които ще е нужно „лечение“, а добрите звезди трябва да се засилят.

Графиката на 2018 е небалансирана – има излишък Дърво, а липсва Метал. Въпреки това се приема като хармонична година, в която ще доминира дървения елемент. Тази година прагматизмът ще управлява, така че е по-разумно да следваме правилата. Годината не е подходяща да се противопоставяме, ако искаме нещата да се случват гладко и бързо.

Девет е числото Lo Shu на годината на кучето 2018, така че късметът за годината е 9 /в центъра/. Проследявайки графиката – като съберете трите числа вертикално, хоризонтално и диагонално – се получава 18 или 1+8 = 9. Имайте предвид, че това не е явление, което се случва всяка година, така че е препоръчително да се възползвате максимално от тези щастливи числа през 2018 г. Това още повече подчертава широкото влияние на 9, тъй като символизира и бъдещия просперитет. Девет е числото на завършеността, което означава края на цикъла или ерата, - което предполага, че идва ново начало, т.е. просперитетът и богатството ще намерят нови нива. Това ви отваря нови възможности за голямо богатство, за тези които ще имат късмета да ги превърнат в реални възможности.

2018 лечения

Югозападната зона - звезда 6, свързва се с успеха в кариерата. Нарича се бяла звезда и е с метален елемент . Елементът в сектора, който го подхранва е ел. Земя /кристали , керамика, изображения на пейзажи и т.н./.

Тази звезда ще ви помогне да постигнете вашите цели в кариерата и дори по-високо. В офиса си може да сложите изображения или снимки /малки/ свързани с кариерата ви, които ви вдъхновяват.

Западната зона - продължава да е с лоша енергия. През 2018 година звезда 2 се свързва с лошо здраве. Тази звезда е с елемент Земя, за да отслабите енергията на сектора – използвайте елемент Метал. Избягвайте огнени елементи в тази област, всички цветове на огън , свещи, както и подобни изображения.

Северозападна зона - звездата 1 на цялостния успех. Тази звезда във Фън Шуй отговаря на елемента Вода , която се поддържа от металния елемент на северозападната зона според Bagua.

Сложете в тази област предмети свързани с тези елементи: - синьо, черно, бяло и сиво - както и фонтани , изображения на вода и огледала, метални предмети - монети , метални фигури – за да запазите полезните хора в живота си.

Северна зона - звезда 5, наречена жълтата звезда или звезда на Земята , използвайте метал (металът отслабва Земята в разрушителния цикъл на 5-те елемента на Фън Шуй ). Зоната е с отрицателна енергия през 2018г. - което налага да се запази тази част възможно най-непроменена.

Североизточна зона - Звезда 3 внася енергията на кавги, лош късмет. Като звезда на дървения елемент , тя може да бъде отслабена с помощта на елементите метал и огън.

Център - Централната част на вашия дом или офис носи енергията на годината - Звезда на бъдещото богатство, наречена лилава звезда 9. Тази звезда носи благоприятна енергия, която може да осигури поток от богата енергия в живота ви. Това е звезда на елемента Огън в земния сектор, според bagua. Декорирайте с дървения елемент, за да поддържате енергията на тази звезда. Особено мощни лечения за тази област са: бамбук, свежи цветя, декоративни елементи в зелено и кафяво, както и изображения на буйни, зелени пейзажи. Може спокойно да добавите и ел. Огън - свещи, солена хималайска лампа, огнени цветове или изображения на огън.

Тази година прагматизмът ще управлява, така че е по-разумно да следваме правилата. Годината не е подходяща да се противопоставяме, ако искаме нещата да се случват гладко и бързо.